DAL 2015 IL PRIMO PROTOCOLLO ITALIANO A DOPPIA MASCHERINA SEQUENZIALE SENZA ATTACHMENT PER OGNI MOVIMENTO
————————–
PATENT PENDING
————————–
ARTICOLO SU DENTAL TRIBUNE-CASE REPORT DR. ANTONIO PALLADINO

 

Avantazhet për ju


TRAJTIMI pa pjesët përcjellëse

Një protokoll efektive për të cilat ju nuk keni nevojë të përdorin sisteme ndihmëse ankorimin për zhvendosjet e dhëmbëve.

GARANCI TË TRAJTIMIT

Setup dhe pa maska ​​në rastin e përfundimit të trajtimit të përfunduar ose në rast të humbjes apo thyerje e maskë.

HOTLINE WhatsApp

Ju mund të dërgoni fotot e gjurmëve në numrin tonë të telefonit gjithmonë në dispozicion dhe për të marrë përgjigje për të gjitha pyetjet tuaja në cilësinë e njëjtë, i cili do të kontrollohet në një monitor me rezolucion të lartë në të drejtpërdrejtë; ndërsa pacienti është ende në studim.

INDICAZIONI D’USO


FASE 1 PREVALUTAZIONE GRATUITA


La prima fase è una prevalutazione gratuita in cui ALLINEATORI SORRIDI fornisce informazioni sulla fattibilità del caso, in base alle fotografie inviate, insieme ad un ipotesi di preventivo ed una animazione di un trattamento simile. Informazioni utili per spiegare al paziente come avviene una terapia ortodontica senza rilevare le impronte.

FASE 2 SETUP E PREVENTIVO GRATUITI


Ricevute le impronte realizzaremo il setup personalizzato con il preventivo definitivo

FASE 3 TRATTAMENTO


Una volta accettato il preventivo verranno realizzate le mascherine.

10 – ACCETTA IL PREVENTIVO

11 – PRODUCIAMO LE MASCHERINE

13 – EFFETTUA IL PAGAMENTO

In contrassegno nelle zone non coperte dai nostri agenti di vendita

FASE 4 CONTROLLO


Il trattamento verrà seguito fino al termine.

- Marka tregtare e përmendura dhe logot e tyre përkatëse nuk janë në pronësi të pronave Paul Protani do të kompanive të lidhura. Të gjitha logot dhe markat janë e pronarëve të tyre përkatës dhe janë të përmendur për të thjeshtësuar kërkimin për të produkteve të pajtueshme. Rreth të dhënave vetjake sipas D.Lgs.196 / 2003 -