DAL 2015 IL PRIMO PROTOCOLLO ITALIANO A DOPPIA MASCHERINA SEQUENZIALE SENZA ATTACHMENT PER OGNI MOVIMENTO
————————–
PATENT PENDING
————————–
ARTICOLO SU DENTAL TRIBUNE-CASE REPORT DR. ANTONIO PALLADINO

 

Предности за вас


ТРЕТМАН без додатоци

Ефикасен протокол за кои не треба да ги користите помошни системи закотвување за стоматолошки преместувања.

ГАРАНЦИЈА ОД ТРЕТМАНОТ

Поставување и бесплатно маски во случај на завршувањето на завршна обработка или во случај на губење или фрактура на маската.

Ким WhatsApp

Можете да испраќате фотографии на стапалки на нашите секогаш достапни телефонски број и да добијат одговори на сите ваши прашања за квалитетот на истите, која ќе биде контролирана на високо монитор резолуција во директна; додека пациентот е сè уште во студијата.

ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА помош и пост производство

Поставување един видео, цитат, секогаш слободен камериер. Ние, исто така, се достапни за секоја конфронтација во текот на развојот на случајот.

INDICAZIONI D’USO


FASE 1 PREVALUTAZIONE GRATUITA


La prima fase è una prevalutazione gratuita in cui ALLINEATORI SORRIDI fornisce informazioni sulla fattibilità del caso, in base alle fotografie inviate, insieme ad un ipotesi di preventivo ed una animazione di un trattamento simile. Informazioni utili per spiegare al paziente come avviene una terapia ortodontica senza rilevare le impronte.

FASE 2 SETUP E PREVENTIVO GRATUITI


Ricevute le impronte realizzaremo il setup personalizzato con il preventivo definitivo

FASE 3 TRATTAMENTO


Una volta accettato il preventivo verranno realizzate le mascherine.

10 – ACCETTA IL PREVENTIVO

11 – PRODUCIAMO LE MASCHERINE

13 – EFFETTUA IL PAGAMENTO

In contrassegno nelle zone non coperte dai nostri agenti di vendita

FASE 4 CONTROLLO


Il trattamento verrà seguito fino al termine.

- На трговски марки споменати и нивните логоа не се во сопственост од страна на Павле Protani имот ќе на придружените друштва. Сите логоа и трговски марки се сопственост на нивните сопственици и се споменува за поедноставување на пребарување за компатибилни производи. Заштита на личните податоци во согласност со D.Lgs.196 / 2003 -